Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Colectare deșeuri voluminoase și periculoase din deșeurile menajere în comuna Miroslava

Colectare deșeuri voluminoase și periculoase din deșeurile menajere în comuna Miroslava. Între 23 și 27 septembrie, comuna Miroslava va desfășura o acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase, inclusiv mobilier, saltele, covoare și uși, excluzând deșeurile electrice și electronice. Deșeurile voluminoase trebuie plasate în punctele de precolectare pentru deșeuri menajere reziduale (pentru locuitorii de la bloc) sau în fața porților (pentru cei de la casă), fără a obstructiona circulația auto și pietonală. Colectarea se va realiza în ziua stabilită pentru deșeurile menajere.

Citește și: Vineri, 13: ziua cu ghinion pentru superstițioși

Colectare deșeuri voluminoase și periculoase din deșeurile menajere în comuna Miroslava

În aceeași perioadă, vor fi colectate și deșeurile periculoase provenite din deșeurile menajere, cum ar fi ambalajele de produse de igienizare, vopseluri, spray-uri, cerneluri, adezivi, rășini și anvelope. Acestea trebuie depozitate separat de celelalte tipuri de deșeuri.

De asemenea, pentru ridicarea deșeurilor rezultate din construcții, este necesar să se încheie un contract cu un operator acreditat. Reprezentanții Primăriei Comunei Miroslava vor stabili punctele de colectare suplimentare, asigurându-se că nu afectează circulația.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...
Primăria Iași

octombrie 21, 2024

Institutul de Oncologie Iași recrutează asistenți medicali,...