Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Tabere de primire a sinistraților au fost organizate în județele Iași, Vaslui și Galați

Tabere de primire a sinistraților au fost organizate în județele Iași, Vaslui și Galați.

Localitatea Gura Bohotin din județul Iași găzduiște prima tabără operațională pentru sinistrații din Galați.

Comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, colonelul Ionuț Grădinariu, a informat că aceasta poate găzdui până la o sută de persoane.

Comandantul ISU Iași, Ionuț Grădinariu, a precizat că alimentele și medicamentele au fost eliberate din Rezerva de Stat.

Primăria municipiului Galați pune la dispoziția comunităților din județul afectate de inundații peste 860 de locuri de cazare în căminele studențești din oraș și în alte 6 spații: Baza Siderurgistul, Sala Sporturilor, Adăpostul de Noapte al Direcției de Asistență Socială, Centrul de sprijin pentru tineri, Centrul Dimitrie Ioan Frigator și Centrul multifuncțional de servicii sociale.

În perioada următoare, autoritățile locale vor analiza și alte modalități de sprijin pentru locuitorii din comunele afectate de inundații din județ. Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Tudor Vladimirescu oferă de asemenea locuri de cazare începând de astăzi pentru persoanele sinistrate.

Citește și Persoanele care donează sânge în regiunile afectate de virusul West Nile vor fi supuse unor teste înainte de procedură

Arhiepiscopia Dunării de Jos a desemnat deja responsabili pentru colectarea de alimente, îmbrăcăminte și pături pentru cei afectați, iar cantinele sociale de la Centrul eparhial și parohii organizează un ajutor imediat de hrană pentru pompierii care se află în prima linie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...