Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Primăria va cheltui peste 600.000 de lei pentru organizarea zilelor orașului

Primăria va cheltui peste 600.000 de lei pentru organizarea zilelor orașului. Primăria Bacău a anunțat o investiție de 600.000 de lei pentru organizarea „Zilelor Bacăului” din acest an. Evenimentul va avea loc între 4 și 6 octombrie și se va desfășura în două locații centrale: Piața Tricolorului și „Pasajul Revoluției”. După anularea ediției de anul trecut, din cauza lucrărilor de infrastructură din oraș, festivalul revine cu o ediție plină de surprize.

Două scene de mari dimensiuni vor fi amplasate în cele două locații. Una dintre scene va avea o suprafață de 140 mp, iar cealaltă va măsura 65 mp. Organizatorii promit o varietate de spectacole pentru toate gusturile, incluzând atât formații locale, cât și vedete naționale. Până acum, Primăria a alocat 280.000 de lei din bugetul total pentru aceste reprezentații artistice.

Citește și Peste 12 milioane de lei alocă SAJ Iași pentru reparații și întreținerea ambulanțelor

Deși lista completă a artiștilor nu a fost dezvăluită, organizatorii asigură publicul că programul va fi divers și atractiv. Printre momentele speciale ale evenimentului este inclusă și o seară de artificii, care se va desfășura doar dacă se obține autorizația necesară de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, Primăria colaborează cu diverse agenții locale. Participanții vor beneficia de facilități care să le permită să se bucure în siguranță de festival. Autoritățile locale își doresc ca „Zilele Bacăului” să devină un reper cultural important pentru oraș și să atragă un număr cât mai mare de vizitatori.

Festivalul este așteptat cu entuziasm de locuitorii orașului, fiind o oportunitate de socializare și divertisment. Evenimentul va aduce un suflu nou în viața culturală a Bacăului, după un an de pauză.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...