Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

„Shogun” a stabilit un nou record cu 18 trofee la Premiile Emmy 2024

„Shogun” a stabilit un nou record cu 18 trofee la Premiile Emmy 2024. La gala Premiilor Emmy 2024, desfășurată duminică seara la Peacock Theatre din Los Angeles, serialul „Shogun” a strălucit. Acesta câștigând premiul pentru cel mai bun serial dramă și adunând 25 de nominalizări. Anna Sawai a fost distinsă cu premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial dramă. Hiroyuki Sanada a primit titlul de cel mai bun actor.

De asemenea, „The Bear” a fost un alt mare câștigător, Jeremy Allen White obținând premiul pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie. Ebon Moss-Bachrach pentru cel mai bun actor secundar.

Vezi și: Ajutor pentru încălzire și în această iarnă.

În categoria miniseriilor, „Baby Reindeer” a fost desemnată cea mai bună miniserie, cu Richard Gadd. Acesta primind premiul pentru cel mai bun actor într-o miniserie și Jodie Foster pentru cea mai bună actriță într-o miniserie.

Gala, prezentată de Eugene și Dan Levy, cunoscuți din „Schitt’s Creek”, a avut loc la doar opt luni după ceremonia din ianuarie 2024, amânată din cauza grevelor de la Hollywood. În plus, „Ursul” a fost recunoscut pentru excelența în regie și scenariu, cu Christopher Storer câștigând pentru regie și „Last Week Tonight with John Oliver” pentru cel mai bun scenariu într-un serial de varietăți.

Evenimentul a subliniat amploarea și diversitatea talentului din industria televiziunii, cu victorii care reflectă excelența în atât dramele intense, cât și comediile inovatoare.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!