Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Start pentru ”Iulius Mall”

Iulius Mall Suceava se extinde și va deveni cea mai mare destinație de retail din nordul țării. Mall-ul va avea o suprafață totală de peste 60.000 de metri pătrați. Extinderea este parte a unui proiect în valoare de 40 de milioane de euro, care va adăuga o zonă comercială nouă de 14.500 de metri pătrați.

Noua aripă a mall-ului va găzdui branduri internaționale de modă, restaurante, cafenele și gelaterii. Multe dintre acestea vor fi premiere regionale, atrăgând astfel un public divers. În plus, proiectul include și un centru de fitness modern, precum și spații verzi dedicate relaxării.

Numărul locurilor de parcare va crește semnificativ, de la 1.350 la peste 2.400. Totodată, vor fi instalate 25 de stații duble pentru încărcarea mașinilor electrice, un pas important spre sustenabilitate.

Vezi și: Primarii pregătesc raportul privind pagubele provocate de inundații.

Lucrările de extindere vor fi finalizate în prima jumătate a anului 2025. Acestea includ atât construcția de noi spații, cât și reconfigurarea celor existente pentru a optimiza experiența de shopping.

Iulius Mall Suceava, care funcționează din 2008, face parte din rețeaua operată de companiile IULIUS și Atterbury Europe. În prezent, mall-ul găzduiește peste 170 de magazine, un multiplex cinema, zone de joacă pentru copii și diverse opțiuni de recreere.

Această extindere consolidează statutul Iulius Mall Suceava ca destinație principală pentru cumpărături și distracție în regiune. Mall-ul continuă să aducă îmbunătățiri constante pentru vizitatori, oferind mereu noi oportunități și facilități de înaltă calitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...