Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe Bd. N. Iorga

Restricții de circulație pe Bd. N. Iorga. În perioada 16-30 septembrie 2024, circulația pe Bd. N. Iorga va fi restricționată între orele 20.00 și 6.00. Restricțiile vor fi aplicabile în funcție de condițiile meteorologice. În această perioadă, vor fi închise primele două benzi de la bordură. Circulația se va desfășura pe banda a treia, care include Linia de Tramvai. De asemenea, Pasajul Galata va fi complet închis.

Măsura a fost luată pentru a permite echipei SC Citadin SA să efectueze lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt esențiale pentru menținerea în bune condiții a tramei stradale și pentru asigurarea siguranței circulației.

Vezi și: SC Citadin SA: Restricții de circulație pe DN 28 – șos. Iași – Tomești.

În ciuda restricțiilor, vor fi asigurate căile de acces pentru mașinile de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. În timpul lucrărilor, vehiculele de urgență vor putea accesa zona fără impedimente.

Pentru a evita problemele de trafic, conducătorii auto sunt sfătuiți să urmeze schițele atașate și să planifice călătoriile în avans. SC Citadin SA mulțumește tuturor participanților la trafic pentru înțelegere și cooperare.

În perioada menționată, se recomandă utilizarea rutelor alternative și atenția sporită la semnele de circulație. Vă rugăm să respectați indicațiile autorităților și să aveți răbdare pe durata desfășurării lucrărilor.

Pentru informații suplimentare și actualizări, urmăriți site-ul oficial al SC Citadin SA.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...
Primăria Iași

octombrie 21, 2024

Institutul de Oncologie Iași recrutează asistenți medicali,...