Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Atenție, șoferi! Se lucrează!

Atenție, șoferi! Se lucrează! Primăria Bacău a anunțat reluarea lucrărilor în zona Bacovia-Banca Națională, după o pauză de trei luni. Pauza a fost cauzată de descoperirea unui strat de piatră cubică sub asfalt, conform primarului Lucian Viziteu.

Lucrările vor afecta traficul rutier timp de 10 zile, între 20 și 29 septembrie. În acest interval, traficul va fi restricționat pe două segmente importante de drum.

Primăria a anunțat că restricțiile vor fi aplicate între statuia lui Ștefan cel Mare și intersecția străzii George Bacovia cu străzile Păcii și Ion Luca. De asemenea, vor fi închise și străzile din intersecția Banca Națională cu strada Neagoe Vodă.

Vezi și: Scandal cu iz de AUR.

Traficul rutier va fi oprit complet în noaptea de joi spre vineri pe aceste sectoare. Lucrările includ spargerea plăcii de beton din zonele deja frezate și refacerea stratului de suport. Ulterior, se va turna un nou strat de beton pentru reabilitarea drumului.

Se estimează că lucrările de spargere și turnare a betonului vor dura aproximativ trei zile. Cu toate acestea, betonul va necesita șapte zile suplimentare pentru a se întări corespunzător.

În tot acest timp, străzile afectate vor rămâne închise pentru a asigura siguranța lucrărilor și a circulației. Primăria Bacău a transmis scuze locuitorilor pentru disconfortul creat și a mulțumit pentru înțelegere.

Reluarea lucrărilor era așteptată de către locuitorii orașului, iar autoritățile locale promit finalizarea acestora în cel mai scurt timp posibil. Traficul va fi reluat după finalizarea procesului de întărire a betonului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...