Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

A decedat un renumit profesor ieșean, fost director al Colegiului „Negruzzi” din Iași

A decedat un renumit profesor ieșean, fost director al Colegiului „Negruzzi” din Iași. Comunitatea Colegiului Național „Costache Negruzzi” din Iași a primit cu profundă tristețe vestea dispariției profesorului Gheorghe Ilie. Fost director al colegiului și matematician de prestigiu, profesorul Ilie a fost o personalitate marcantă în educația ieșeană. El a contribuit semnificativ la dezvoltarea școlii prin activitatea sa profesională și managerială.

De-a lungul unei cariere de aproape 40 de ani, profesorul Gheorghe Ilie a influențat profund viața instituției și a elevilor. Dăruirea sa pedagogică și vocația sa științifică au fost apreciate de toți cei care l-au cunoscut. Contribuțiile sale remarcabile au modelat generații de elevi, iar moștenirea sa rămâne una de necontestat.

Vezi și: Inundații: DN25 din județul Galați rămâne închis.

În aceste momente de tristețe, colegii, foștii elevi și întreaga comunitate educațională își exprimă recunoștința pentru dedicarea profesorului Gheorghe Ilie. Moștenirea sa valoroasă rămâne un punct de referință în istoria colegiului. Toți cei care l-au cunoscut își amintesc de el cu respect și admirație.

Condoleanțe sincere sunt transmise familiei îndurerate. Gândurile comunității se îndreaptă spre cei apropiați, alături de un profund respect pentru viața dedicată educației și excelenței. Profesorul Ilie rămâne un model pentru toți cei implicați în procesul educațional, iar amintirea sa va dăinui.

Comunitatea Colegiului „Negruzzi” va păstra vie memoria profesorului Gheorghe Ilie și impactul său durabil asupra educației. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...