Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Se demolează balcoanele construite illegal

Se demolează balcoanele construite illegal. Primăria Piatra Neamț a demarat o nouă acțiune pentru desființarea construcțiilor ilegale. Aceasta vizează balcoanele construite fără autorizație pe domeniul public din cartierul Dărmănești.

Acțiunea a fost inițiată de Comisia de coordonare a demolărilor. Aceasta se concentrează pe eliminarea construcțiilor neautorizate, care afectează aspectul urban al zonei.

Pe 18 septembrie 2024, polițiștii locali au fost prezenți la fața locului. Aceștia au supravegheat desfășurarea operațiunii de demolare. Autoritățile au avertizat anterior proprietarii despre obligația de a desființa construcțiile ilegale.

Proprietarii balcoanelor sunt acum obligați să suporte costurile demolării. Acestea sunt consecințele nerespectării legislației în domeniul construcțiilor. Primăria își reafirmă angajamentul de a menține ordinea urbanistică.

Vezi și: NU corupției la examenul auto.

Reprezentanții primăriei au declarat că acțiunile vor continua în toate cartierele orașului. Scopul este de a preveni construcțiile ilegale și de a proteja domeniul public.

Comisia de coordonare a acțiunilor de demolare subliniază importanța respectării legislației. Aceasta promovează un mediu urban mai sigur și mai plăcut pentru toți cetățenii.

Primăria Piatra Neamț încurajează cetățenii să respecte reglementările legale. În cazul în care sunt observate construcții ilegale, autoritățile sunt pregătite să intervină.

Acțiunile de demolare au stârnit reacții mixte din partea locuitorilor. Unii susțin măsurile, în timp ce alții își exprimă nemulțumirea față de situație.

Primăria rămâne deschisă dialogului cu cetățenii. Aceasta își dorește o colaborare constructivă pentru îmbunătățirea comunității.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...