Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Un vagon din flota CTP va fi transformat într-o cafenea mobilă

Un vagon din flota CTP va fi transformat într-o cafenea mobilă.

Primăria Municipiului Iași, în colaborare cu Compania de Transport Public Iași și Asociația Pasionaților de Transport Public Tramclub, pregătesc lansarea noului concept Tramvaiul Cafenea, o inovație turistică pentru orașul nostru.

Un vagon din flota CTP, inițial programat pentru casare, va fi transformat într-o cafenea mobilă și elegantă, care va debuta în weekendul 27-29 septembrie. Pe 1 octombrie se serbătorește și Ziua Internațională a Cafelei.

Tramvaiul Cafenea va servi exclusiv cafea de înaltă calitate și va oferi turiștilor o experiență unică de a descoperi orașul pe un traseu ce va include cele mai importante atracții turistice.

Acest proiect va aduce o noutate colorată pe rețeaua CTP, alături de tramvaiul retro deja cunoscut vizitatorilor Iașului și celorlalte vehicule din „Orașul Tramvaielor Pictate”.

Citește și UMF Iași își primește bobocii în cadrul Orientation Days

„Sperăm ca acest proiect să aibă succes și să sporească atractivitatea turistică a Iașului. Va fi o cafenea mai specială, oferind calitate, mobilitate și, mai ales, un spirit de oraș european, dinamic, deschis”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...