Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Peste 200 de studenți s-au oferit să ajute la curățenie în Campusul „Tudor Vladimirescu” înainte de începerea noului an universitar

Peste 200 de studenți s-au oferit să ajute la curățenie în Campusul „Tudor Vladimirescu” înainte de începerea noului an universitar.

Campusul „Tudor Vladimirescu” din Iași începe să prindă viață. 200 de studenți s-au adunat să ofere ajutor la muncile de curățenie înainte de deschiderea noului an universitar.

Acești tineri zâmbitori se ocupă de toate sarcinile necesare: zugrăvit, reparat, întreținut și multe altele. În același timp, ei își leagă prietenii și, în plus, beneficiază de o lună de cazare gratuită.

Activitatea de început a anului universitar este reprezentată de renovarea camerelor de cămin. La campusul Tudor Vladimirescu din Iași, studenții se implică în acest proces, aplicând vopseaua, folosind aspiratorul și aranjând mobilierul pentru a crea un spațiu care să semene cu confortul de acasă.

Unii participanți se întorc deja de mulți ani la curățenia de toamnă, în timp ce alții se află la prima lor experiență. În plus, munca lor este recompensată financiar.

Citește și Cum pot ajunge rezultatele de cercetare din laboratoarele universităților în industrie sau pe piață: eveniment la TUIASI

Cazarea într-o cameră pentru patru studenți costă 260 de lei. Pentru camerele destinate a doar doi studenți, costurile se pot ridica până la 550 de lei. Cei care vin să ajute la curățenie înainte de începerea anului universitar beneficiază de o lună gratuită de cazare.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Ruginoasa

octombrie 24, 2024

Echipa pirotehnică a Detașamentului 2 de Pompieri...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...