Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Cum se reconfigurează circulația la rondul ERA

Cum se reconfigurează circulația la rondul ERA.

Lucrările de mutare a rondului de la ERA sunt în faza finală. Imaginile obținute cu ajutorul dronei arată că rondul a fost deja relocat, iar în cel mai scurt timp urmează să fie aplicate marcajele rutiere.

Lucrările la rond au început în luna iulie și se estimează că vor fi finalizate în decurs de 2 luni. Scopul intervențiilor din zona rondului este reconfigurarea circulației pentru a facilita fluxul de trafic și a reduce timpii de așteptare.

În același timp, se lucrează la amenajarea unei noii intersecții semaforizate, cu punct de întoarcere, în apropierea fostului post de control al Poliției.

(FOTO: ziaruldeiasi.ro)

Citește și Transportul județean va suferi modificări semnificative

Potrivit unui protocol semnat de Primăria Iași cu Prime Kapital, investitorul de la complexul ERA care finanțează lucrările de uz public, intervențiile la nivelul drumului european existent vor implica relocarea separatorului de sensuri existent tip parapet New Jersey din axul drumului, lărgirea platformei carosabile pe sensul de mers către Iași pentru a asigura spațiul necesar pentru întoarcere, precum și adaptarea semnalizării rutiere la noua configurație geometrică conform noilor reglementări de trafic, scrie ZDI.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...