Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Metode inovatoare de predare la Școala Gimnazială Specială Pașcani

Metode inovatoare de predare la Școala Gimnazială Specială Pașcani. Școala Gimnazială Specială Pașcani a câștigat Premiul European pentru Predare Inovatoare 2024 cu proiectul „Art Therapy for Autism”. Această distincție a fost acordată la categoria „învățământ secundar”.

Proiectele premiate în acest an se concentrează pe sănătatea fizică și mentală a elevilor. De asemenea, se pune accent pe dezvoltarea competențelor sociale și emoționale. Scopul este crearea unui mediu favorabil în școli, care să încurajeze colaborarea și relațiile pozitive.

Premiul a fost lansat în 2021 pentru a celebra realizările din cadrul proiectelor Erasmus+. Aceste proiecte sunt împărțite în patru categorii. În acest an, au fost premiate 17 proiecte din „educație și îngrijire timpurie”, 27 din „învățământ primar” și 31 din „învățământ secundar”.

Vezi și: Concertele toamnei.

Profesorii premiați vor avea ocazia să-și prezinte proiectele și să facă schimb de bune practici cu alți educatori. Evenimentul hibrid „Premiul european pentru predare inovatoare 2024” se va desfășura în perioada 14-15 noiembrie la Bruxelles și online.

Această recunoaștere subliniază importanța educației inovatoare și a sprijinului acordat elevilor cu nevoi speciale. Este o realizare semnificativă pentru comunitatea din Pașcani și pentru întreaga echipă a școlii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...