Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Restricții de trafic în zonele Moara de Vânt și Trei Fântâni

Restricții de trafic în zonele Moara de Vânt și Trei Fântâni. Circulația va fi restricționată în zonele Moara de Vânt și Trei Fântâni din cauza unor lucrări de refacere a carosabilului. Astfel, în zona Moara de Vânt, restricțiile de circulație vor fi în vigoare între 25 și 28 septembrie. Aceste restricții se aplică zilnic între orele 08:00 și 18:00. În aceeași perioadă, circulația pe strada Trei Fântâni va fi, de asemenea, restricționată. Aceste restricții vor fi active între 24 și 27 septembrie, în intervalul 08:00 – 16:00.

Autoritățile au asigurat că, în timpul lucrărilor, se va menține accesul pentru vehiculele de intervenție. Astfel, ambulanțele, poliția, jandarmeria și Inspectoratul pentru Situații de Urgență vor putea circula fără obstacole.

Pentru a minimiza disconfortul creat, șoferii sunt rugați să evite aceste zone dacă este posibil. Recomandările de ocolire a zonelor afectate vor fi comunicate prin intermediul panourilor de informare și al autorităților locale.

Vezi și: Sancțiuni impuse de autoritățile franceze pentru nerespectarea stocurilor de medicamente.

Lucrările de refacere a carosabilului sunt parte a unui proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din Iași. Scopul acestora este de a îmbunătăți condițiile de circulație și de a crește siguranța pe drumurile publice. Informațiile actualizate referitoare la starea lucrărilor și circulația rutieră vor fi disponibile pe site-ul Primăriei Iași și pe canalele de comunicare oficiale.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...