Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Festivalul „Vin din Moldova” aduce la Iași degustări de vinuri de la 40 de crame din Republica Moldova și un concert susținut de „Lupii lui Alex Calancea”

Festivalul „Vin din Moldova” aduce la Iași degustări de vinuri de la 40 de crame din Republica Moldova și un concert susținut de „Lupii lui Alex Calancea”.

Ieșenii sunt invitați să descopere o varietate de vinuri autentice moldovenești oferite de 40 de crame din Republica Moldova la Festivalul „Vin din Moldova”.

Evenimentul face parte din „Săptămâna Orașelor Înfrățite” și va avea loc pe esplanada Palatului Culturii în zilele de 28-29 septembrie 2024.

Festivalul este organizat de Primăria Iași în colaborare cu Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), Asociația Micilor Producători de Vinuri (ASW) și Consulatul general al Republicii Moldova la Iași.

Citește și Va fi modernizat DJ 280, între limitele judeţelor Neamț şi Vaslui, prin Dagâța

Două zile de festival la Iași pe esplanada Palatului Culturii

Oportunitatea de a participa la degustări și de a alege vinurile preferate se va desfășura timp de două zile, iar duminică seara locuitorii din Iași vor avea parte de un concert susținut de formația „Lupii lui Alex Calancea”.

Intrarea la Festival este gratuită.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Ruginoasa

octombrie 24, 2024

Echipa pirotehnică a Detașamentului 2 de Pompieri...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...