Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Mai multe localități din județul Iași rămân fără apă potabilă

Mai multe localități din județul Iași rămân fără apă potabilă. Delgaz Grid va efectua lucrări la rețeaua de energie electrică astăzi, 26 septembrie 2024. Aceste lucrări vor afecta alimentarea cu apă a Stației de pompare Sculeni. În intervalul orar 08:00 – 16:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pentru utilizatorii din localitățile Frăsuleni, Șendreni, Sculeni, Victoria, Icușeni, Luceni, Stânca și Cotu Morii.

După finalizarea intervenției, se va realiza spălarea conductelor și a instalațiilor afectate. Ulterior, apa evacuată va fi direcționată către rețeaua de canalizare stradală. La reluarea furnizării apei, utilizatorii pot observa valori crescute ale turbidității. În acest caz, se recomandă să lase robinetul deschis câteva minute pentru a restabili caracteristicile normale ale apei.

Dacă problema persistă, utilizatorii sunt sfătuiți să contacteze APAVITAL S.A. O echipă specializată va interveni pentru a soluționa problema. În plus, APAVITAL S.A. recomandă utilizatorilor să își creeze rezerve de apă potabilă. Aceasta este o măsură preventivă pentru a evita disconfortul cauzat de lipsa apei.

Vezi și: Fragmente ale unei drone rusești au fost descoperite în comuna tulceană Plauru.

Pentru informații suplimentare și sesizări, utilizatorii pot apela la Centrul de Contact APAVITAL S.A. la numărul de telefon 0232.969. Autoritățile locale subliniază importanța pregătirii în avans pentru această situație. Este esențial ca cetățenii să fie informați cu privire la eventualele inconveniente și să acționeze în consecință. Informațiile actualizate vor fi comunicate pe canalele oficiale ale APAVITAL

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...