Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: 500 de candidați s-au înscris pentru cele 40 de posturi disponibile la IJJ

Aproape 500 de candidați s-au înscris pentru cele 40 de posturi disponibile la IJJ Bacău. Interesul pentru aceste posturi a fost foarte ridicat, cu 478 de candidați înregistrați.

Pentru singurul post disponibil la Resurse umane, sunt 129 de candidați. La cele două posturi de la Financiar, s-au înscris 69 de candidați. La Pază și protecție instituțională, există 17 posturi, pentru care s-au înregistrat 112 candidați. În plus, pentru cele 20 de posturi la Ordine publică, s-au înregistrat 168 de candidați.

Verificarea dosarelor va fi urmată de probele sportive pentru specializările de ordine publică și pază. Candidații care promovează aceste etape vor susține, de asemenea, proba scrisă. Cei care finalizează cu succes toate etapele de selecție vor putea să se alăture echipei jandarmilor, contribuind astfel la menținerea ordinii publice.

Află despre Eveniment în Bârnova: Piața Metropolitană își deschide porțile pentru iubitorii produselor locale

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău își propune să îmbunătățească siguranța comunității prin angajarea de noi specialiști. Candidații reușiți vor beneficia de pregătire suplimentară, învățând despre responsabilitățile și misiunile jandarmilor.

Se va pune accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și intervenție. Jandarmii joacă un rol esențial în asigurarea siguranței cetățenilor. Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău continuă să își întărească echipa, răspunzând astfel nevoilor comunității.

Această competiție pentru posturi reflectă interesul crescut pentru cariera în jandarmerie. Contribuția tinerilor la menținerea ordinii publice este considerată crucială pentru siguranța județului Bacău.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...