Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Patru spectacole de excepție în prima săptămână a lunii octombrie la Teatrul National din Iași

Patru spectacole de excepție în prima săptămână a lunii octombrie la Teatrul National din Iași. Luna octombrie aduce o serie de spectacole de excepție la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Între 1 și 7 octombrie, Sala Mare va găzdui patru producții remarcabile, fiecare cu regii și interpretări care au atras deja atenția publicului.

Săptămâna teatrală începe pe 1 octombrie cu piesa „Colivia” de Georges Feydeau, regizată de Cristian Hadji-Culea. Această comedie de situație promite hohote de râs și o interpretare captivantă, cu bilete între 44 și 66 de lei.

Pe 3 octombrie, teatrul prezintă „Domnul Vulpe” de Larry Gelbart, o comedie inteligentă și ironică, regizată tot de Hadji-Culea. Biletele pentru acest spectacol costă între 44 și 77 de lei.

Citește și: Ion Iliescu: România are nevoie de un președinte mediator, nu de un jucător politic

Patru spectacole de excepție în prima săptămână a lunii octombrie

Pe 5 octombrie, iubitorii dramei pot viziona „Antonin Artaud. Familia Cenci”, regizat de Silviu Purcărete. Spectacolul explorează teme profunde precum violența și corupția, iar prețurile biletelor variază între 44 și 77 de lei.

Săptămâna se încheie pe 6 octombrie cu „O tragedie veninoasă”, o reinterpretare contemporană a piesei „Women beware women” de Thomas Middleton, sub regia aceluiași Purcărete. Biletele au prețuri între 44 și 77 de lei.

Această serie de spectacole oferă publicului din Iași ocazia de a se bucura de teatru de înaltă calitate, cu producții variate, de la comedii pline de viață la drame intense.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...