Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Două centre multifuncționale cultural-sportive destinate copiilor din două comune din județ au fost scoase la licitație

Două centre multifuncționale cultural-sportive destinate copiilor din două comune din județ au fost scoase la licitație.

În ultima săptămână au fost scoase la licitație două centre multifuncționale cultural-sportive destinate copiilor din județ. Unul dintre ele va fi construit în localitatea Tomești, cu o valoare estimată de 7 milioane de lei, în timp ce celălalt va fi ridicat în comuna Ion Neculce, cu o suma estimată de 4,1 milioane de lei.

Finanțarea pentru primul program vine din Planul Național de Redresare și Reziliență, în timp ce cea pentru al doilea provine din Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027, axat pe reducerea discrepanțelor între copiii expuși riscului de sărăcie sau excluziune socială și restul copiilor, scrie ZDI.

Conform primei licitații, complexul sportiv va include un teren de fotbal, o clădire multifuncțională, o tribună pentru 250 de spectatori (cu locuri special amenajate pentru persoane cu dizabilități), o tribună acoperită (cu 76 de locuri), o cabină de comandă, tuneluri extensibile pentru ieșirea jucătorilor, o parcare, alei pietonale, spații verzi și un gard de proprietate.

Citește și Primul pasaj peste un drum național din județ va fi construit la Miroslava. Vor fi amenajate trei piste de biciclete

La Tomești, se așteaptă ofertele până pe 9 octombrie, iar durata de finalizare a investiției este de 18 luni conform contractului. Pentru centrul de la Ion Neculce, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 octombrie, tot cu o durată de un an și jumătate a contractului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...