Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Aeroportul ”prinde aripi”

Aeroportul ”prinde aripi”. De la finele lunii octombrie, numărul zborurilor internaționale de la Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava va crește, conform noului orar de iarnă care va fi valabil între 27 octombrie 2024 și 29 martie 2025. Zborurile vor include rute spre Londra Luton, cu câte două zboruri în patru zile pe săptămână. Cu toate acestea, cea mai frecventă destinație va fi București – Otopeni, cu 14 zboruri pe săptămână, având trei curse în zilele de joi și duminică.

Destinațiile externe vor include nu doar Londra, ci și Roma, care va avea frecvențe zilnice. În premieră, Roma a devansat Milano în numărul de zboruri, Milano având, în prezent, șase frecvențe săptămânale. WIZZAIR va opera majoritatea curselor către Roma și Milano, în timp ce BEES Airlines va asigura zboruri către București, Karlsruhe/Baden-Baden și Tel Aviv.

Aeroportul ”prinde aripi”

Citește și: Birocrația, bat-o vina, ne întârzie!

Memmingen va fi o altă destinație externă deservită de WIZZAIR, cu trei zboruri săptămânale. De asemenea, Dortmund va avea două frecvențe săptămânale operate tot de această companie. O noutate este introducerea zborurilor spre Karlsruhe/Baden-Baden și Tel Aviv, care vor fi operate de BEES Airlines.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...