Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Hidranți în central Pașcaniului

Hidranți în central Pașcaniului. Pășcănenii au exprimat în repetate rânduri nemulțumiri legate de starea trotuarelor din zona centrală a Municipiului Pașcani. Acestea sunt afectate de lucrările efectuate de ApaVital. Ca răspuns la aceste sesizări, primarul Marius Pintilie a postat o filmare pe o rețea de socializare. În filmare acesta explicat situația. El a menționat că în prezent se fac lucrări de montare a hidranților. De asemenea, ulterior se va trece la refacerea trotuarelor.

„Mulți pășcăneni m-au întrebat de ce nu se repară trotuarul pavelat din zona centrală. Din acest motiv vreau să explic: în acest moment se montează hidranți. Am început lucrările de la spital, continuând către Casa de Cultură, pe strada Moldovei, unde a fost instalată o nouă conductă de apă de 315 mm.

Citește și: Polonezii de la PESA vor construi un depou la Iasi, ca parte a contractului dedicat trenurilor regionale

După finalizarea montării hidranților, o echipă va reveni pentru a îndrepta pavelele și a asigura o suprafață cât mai uniformă a trotuarului,” a declarat Marius Pintilie.

Citește și: Cunoscut avocat ieșean arestat

De asemenea, ApaVital a comunicat că lucrările de modernizare și extindere a rețelelor de apă și canalizare din Pașcani vor fi finalizate în această iarnă. Conform contractului, după finalizarea lucrărilor, ApaVital are obligația de a preda municipalității străzile și trotuarele în starea în care acestea au fost înainte de începerea investiției.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...