Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Fără majorări de taxe în 2025!

Fără majorări de taxe în 2025! Partidul Social Democrat a încheiat recent un ciclu amplu de consultări cu reprezentanți ai patronatelor și sindicatelor, parte a campaniei naționale „Ce-ți dorești tu pentru România!”, desfășurată în ultimele săptămâni. Aceste discuții au avut drept scop identificarea celor mai bune soluții pentru sprijinirea economiei naționale și elaborarea unor măsuri care să răspundă nevoilor reale ale angajaților și angajatorilor.

Concluzia principală a acestor consultări este că România nu își poate permite majorări de taxe în perioada următoare. În schimb, toate părțile implicate au căzut de acord că este nevoie de măsuri care să încurajeze munca, să crească productivitatea și să reducă povara fiscală, în special pentru salariații cu venituri mici și medii. În contextul economic actual, soluțiile de guvernare trebuie să vizeze stimularea investițiilor și a activităților economice autohtone, concomitent cu întărirea disciplinei fiscale și creșterea conformării contribuabililor.

Citește și: Cunoscut avocat ieșean arestat

Un alt punct important subliniat în cadrul acestor discuții este necesitatea ca măsurile să fie concepute pe termen mediu și lung, având ca obiectiv echilibrarea bugetului de stat și susținerea unei creșteri economice sustenabile. Patronatele și sindicatele au exprimat propuneri valoroase. Acestea urmează să fie transmise oficial în perioada următoare și luate în considerare la elaborarea Programului de guvernare propus de PSD pentru legislatura 2025-2028.

Aceste discuții cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor reprezintă finalul consultărilor publice organizate de PSD în cadrul campaniei.

Partidul dorește să le mulțumească atât cetățenilor, cât și partenerilor sociali pentru opiniile exprimate. De asemenea și pentru implicarea lor activă în acest proces. În perioada următoare, departamentele de specialitate ale PSD vor analiza și sintetiza toate propunerile primite. Astfel încât elementele comune să fie integrate în forma finală a Programului de guvernare.

PSD își reafirmă angajamentul de a prezenta un program realist și bine fundamentat. Program, care să răspundă așteptărilor societății și să contribuie la modernizarea și dezvoltarea României. Programul final va fi prezentat în cadrul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare și prezidențiale. Toate acestea cu scopul de a construi un viitor mai bun pentru toți românii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...