Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Inaugurarea unui nou teren de sport la Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaie

Inaugurarea unui nou teren de sport la Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaie. Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a participat astăzi la inaugurarea unui teren de sport modernizat la Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaie. Acest proiect a fost realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială 2023.

Costel Alexe a subliniat importanța acestor inițiative pentru întărirea comunității și promovarea coeziunii între generații. „Astfel de momente frumoase sunt cele care întregesc comunitatea și contribuie la coeziunea dintre generații. Mă bucur că astăzi am putut prezenta realizări concrete, proiecte menite să faciliteze dezvoltarea sustenabilă a orașului Podu Iloaiei,” a declarat președintele CJ Iași.

Finanțarea pentru modernizarea terenului de sport a fost de 350.000 de lei, o sumă nerambursabilă din bugetul Consiliului Județean Iași. Președintele a accentuat că acest teren va oferi siguranță celor 600 de elevi ai colegiului și va promova un stil de viață sănătos și activ.

Inaugurarea unui nou teren de sport la Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaie

Citește și: Kilogramul de 900 grame de la Profi: amendă de 50.000 lei aplicată de Protecția Consumatorului Iași

„Tutror elevilor le doresc să se bucure cu încredere și entuziasm de noile experiențe și oportunități pe care școala le oferă. De asemenea, profesorilor le urez înțelepciune și răbdare în modelarea viitoarelor destine,” a adăugat Costel Alexe.

Această inițiativă este parte a angajamentului Consiliului Județean Iași de a sprijini comunitățile locale în absența resurselor suficiente. Proiectul a fost bine primit de comunitate. Acesta a fost văzut ca un pas important în îmbunătățirea infrastructurii educaționale și sportive din județ.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!