Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui anunță cu entuziasm organizarea bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, programată pentru 11 octombrie 2024. Evenimentul se va desfășura în mai multe locații din județ și este destinat absolvenților promoției 2024 care nu au reușit să își găsească un loc de muncă.

Laura Toporăscu, purtător de cuvânt al AJOFM Vaslui, a subliniat importanța acestui eveniment. „Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți. Ne dorim să creăm un mediu în care cererea și oferta de locuri de muncă să se întâlnească, asigurând o concurență loială și transparentă,” a declarat Toporăscu.

Citește și: Angajări la Aeroportul Iași: Posturi disponibile pentru Auditor Intern

Detalii despre bursa locurilor de muncă:

  • Data: 11 octombrie 2024
  • Ora: Începând cu ora 9:00
  • Locații:
  • Vaslui: Centrul Județean de Resurse pentru Asistență Educațională Vaslui, str. Alecu Donici, nr. 2, telefon: 0235/314706
  • Bârlad: Cantina de Ajutor Social Bârlad, str. St. Procopiu, nr. 7
  • Huși: Sediul Casei de Cultură „Alexandru Giugaru”, str. Alexandru Giugaru, nr. 2, telefon: 0235/480135

Toți agenții economici care doresc să participe la acest eveniment sunt invitați să se înscrie în avans. Aceștia pot trimite oferte de locuri de muncă vacante pe adresa de email ajofm.vs@anofm.gov.ro. Este important ca agenții economici să specifice opțiunea de participare la bursă, numărul de locuri disponibile și meseriile pentru care oferă locuri de muncă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate excelentă pentru tinerii în căutarea unui loc de muncă, dar și pentru angajatori, care pot identifica potențiali candidați pentru pozițiile disponibile. Participarea la acest eveniment poate contribui semnificativ la integrarea tinerilor pe piața muncii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!