Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Cel mai longeviv primar din județul Iași: 35 de ani de mandat în comuna Grajduri

Cel mai longeviv primar din județul Iași: 35 de ani de mandat în comuna Grajduri. Constantin Zamfirache, primarul comunei Grajduri, este cel mai longeviv edil din județul Iași și chiar din țară. De 35 de ani, el conduce neîntrerupt această localitate, fiind la cârma comunei încă dinainte de 22 Decembrie 1989. Comuna Grajduri nu a cunoscut un alt primar de atunci, iar Zamfirache a reușit să obțină sprijinul comunității în fiecare ciclu electoral.

Mandatul actual al primarilor se încheie pe 26 septembrie, dar depunerea jurământului pentru noul mandat va avea loc în octombrie. Astfel, Constantin Zamfirache se pregătește să își înceapă al zecelea mandat consecutiv de primar.

Vezi și: Sărbătoare în comuna Grajduri – 8 Septembrie, zi de bucurie și tradiție.

Zamfirache a devenit un adevărat „veteran” în administrația locală, reușind să-și mențină poziția timp de aproape patru decenii. Acest lucru nu este un fapt comun în România, fiind un exemplu de stabilitate și încredere din partea comunității.

Pe lângă Zamfirache, în județul Iași există și alți primari cu mandate lungi, însă niciunul nu se apropie de longevitatea acestuia. Veteranul edil continuă să fie o figură centrală în viața comunei. Rămâne de văzut ce direcție va urma comuna Grajduri sub conducerea lui Zamfirache în următorii ani, dar un lucru este cert: locuitorii au încredere în el și îl susțin de peste trei decenii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...