Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

ANM anunță o încălzire a vremii în România pentru următoarele două săptămâni

ANM anunță o încălzire a vremii în România pentru următoarele două săptămâni. Conform prognozei publicate luni de ANM, vremea se va încălzi în România în următoarele două săptămâni. În mai multe regiuni, temperaturile vor crește semnificativ, dar vor alterna și cu perioade de ploi locale.

În Banat, vremea va deveni tot mai caldă, cu temperaturi de până la 26 de grade între 8 și 10 octombrie. După acest interval, temperaturile vor scădea ușor, ajungând la 19 grade în jurul datei de 14 octombrie. Minimele vor crește la 12-14 grade în primele zile, dar vor scădea ulterior la 7-10 grade. Ploi locale sunt așteptate în perioada 9-12 octombrie și din 14 octombrie.

Citește și: CCR a publicat motivația respingerii candidaturii Dianei Șoșoacă

În Crișana, vremea va urma un model similar, cu temperaturi maxime de până la 26 de grade între 8 și 10 octombrie

Urmate de o scădere la 18 grade până la mijlocul lunii. Minimele vor crește inițial la 14 grade, dar se vor stabiliza la 6-10 grade. Ploi slabe sunt prognozate între 9 și 14 octombrie.

În Maramureș, până la 10 octombrie, temperaturile maxime vor ajunge la 24 de grade, scăzând apoi la 16-18 grade. Minimele vor urca la 10-12 grade până pe 12 octombrie, scăzând ulterior la 5-8 grade. Ploi izolate sunt prognozate în mai multe zile ale intervalului.

Citește și: Zi Liberă pentru Elevii și Profesorii din Iași pe 14 Octombrie

Moldova va experimenta o încălzire treptată, cu maxime de până la 24 de grade până pe 11 octombrie, urmate de o scădere la 16 grade. Minimele vor crește peste 10 grade în primele nopți, dar vor coborî la 5-8 grade după 14 octombrie.

În Dobrogea, temperaturile vor urca până la 24 de grade până pe 11 octombrie, iar apoi vor scădea treptat la 17 grade. Minimele vor fi între 12 și 14 grade în prima săptămână, iar în a doua săptămână între 8 și 10 grade.

Ploi izolate și pe arii restrânse sunt așteptate în mai multe regiuni în intervalul prognozat.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!