Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Sens unic modificat de municipalitate pe mai multe străzi

Sens unic modificat de municipalitate pe mai multe străzi. Primăria Piatra-Neamț a anunțat inversarea sensului de circulație pe străzile Alexandru Lăpușneanu, Profesor Ion Negre, Bradului și Plugarului. Modificările au fost implementate începând cu 7 octombrie 2024. Măsura face parte dintr-un plan mai amplu de fluidizare a traficului rutier.

Noua reglementare urmărește să îmbunătățească circulația în oraș. Aceasta include lucrări de reconfigurare, cum ar fi premarcajul rutier, înlocuirea indicatoarelor și delimitarea locurilor de parcare. Schimbările au fost aprobate de Poliția Rutieră și de Comisia pentru analiza circulației din Piatra-Neamț.

Citește și: Atacuri israeline soldate cu morți

Potrivit comunicatului Primăriei, sensul de circulație a fost inversat și pe tronsonul dintre intersecția cu strada Liliacului și intersecția cu strada Profesor Ion Negre. Echipele de la Publiserv au lucrat intens pentru a marca noul sens de circulație. Astfel, circulația pe strada Alexandru Lăpușneanu va fi direcționată dinspre centrul orașului către cartierul Precista.

De asemenea, în prima etapă, modificările au fost aplicate pe tronsonul dintre intersecția cu străzile Mihail Sadoveanu și Liliacului, în fața Liceului Economic. Lucrările de reconfigurare au fost efectuate și pe alte străzi, precum Calistrat Hogaș, Oituz, Alexandru cel Bun, Poștei și Liliacului.

Aceste ajustări sunt parte dintr-un plan aprobat de autorități, care vizează fluidizarea circulației rutiere în municipiu. Pe lângă străzile menționate, sensul unic a fost stabilit și pentru alte artere, inclusiv Liliacului și Oituz.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....