Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Târg de turism în Italia cu participare românească

În perioada 9-11 octombrie 2024, orașul-stațiune Rimini din Italia găzduiește „TTG Travel Experience.” Acesta este cel mai important târg de turism B2B din Italia. Evenimentul se axează pe promovarea turismului global și pe comercializarea ofertei turistice internaționale.

Consiliul Județean Bacău va participa prin Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului. Delegația va include reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. La eveniment se vor alătura și 17 expozanți din România.

Vezi și: Puteți plăti rovinieta în 24 de ore.

Târgul reunește operatori de turism, agenții și companii aeriene din întreaga lume. Participanții vor avea ocazia să creeze rețele și să schimbe idei în domeniul turismului. Reprezentanții Ministerului Economiei vor promova oferta turistică a României. Expozanții vor putea stabili noi parteneriate și consolida relațiile deja existente.

Piața italiană este crucială pentru România. Italia se află printre primele trei țări emițătoare de turiști către România. Vizitatorii italieni sunt atrași de cultura românească și de city break-uri. De asemenea, interesul pentru wellness și turismul activ este în creștere.

La ediția anterioară a târgului de la Rimini, au fost prezenți peste 65.000 de vizitatori. De asemenea, au fost 2.700 de expozanți. Participarea la acest târg subliniază importanța colaborărilor internaționale în turism. Aceasta va ajuta la dezvoltarea sectorului turistic românesc și va sprijini promovarea destinațiilor din România.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....