Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Moldova merge înainte prin proiectele Guvernului PSD

Moldova merge înainte prin proiectele Guvernului PSD. Un pas important pentru Autostrada Unirii-A8 a fost făcut astăzi! Tronsonul Motca-Leţcani-Ungheni a fost votat în unanimitate în Comisia Interministerială pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici. Urmează ca, în câteva zile, să fie emisă Hotărârea de Guvern, iar proiectul va fi oficial preluat de Compania Națională de Investiții Rutiere – CNIR!

CNIR este pregătită să lanseze licitațiile pentru Proiectare și Execuție cât mai curând, având ca obiectiv finalizarea acestui tronson în 36 de luni, cu finanțare din Planul Național de Investiții 2021-2027.

Citește și: Animawings va efectua zboruri pe ruta Iași – București începând din martie 2025

Moldova merge înainte prin proiectele Guvernului PSD

Astăzi, marcăm finalul unei etape esențiale. Vreau să mulțumesc tuturor celor care, în ultimii trei ani, au susținut acest proiect vital pentru regiunea Moldovei. Mulțumesc în special domnului ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu. Autostrada Unirii-A8 va aduce dezvoltare și va atrage investitori în inima Moldovei, contribuind la modernizarea infrastructurii noastre și la creșterea economică a regiunii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...