Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

UAIC a deschis anul universitar şi la Extensia din Bălți

UAIC a deschis anul universitar şi la Extensia din Bălți.

La centrul Nortek al Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) a avut loc ieri festivitatea de deschidere a anului universitar 2024-2025 la Extensia din Bălți a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC).

Cu această ocazie, a fost subliniată importanța cooperării dintre cele două universități și au fost prezentate rezultatele deosebite obținute în activitatea academică și de cercetare științifică ca urmare a acestui parteneriat.

Rectorii celor două universități le-au urat bun venit studenților din primul an și i-au îndemnat să profite de orice oportunitate care îi poate ajuta să își atingă obiectivele propuse.

Extensia Bălți a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este o formă de învăţământ prin care absolvenţii cu diplomă de bacalaureat de la liceele şi colegiile din Republica Moldova pot urma, în Bălţi, cursurile primei universități moderne a României.

Citește și Concurs foto #TUIASI 2024: Cum arată studenția prin obiectivul aparatului de fotografiat?

În prezent, în cadrul Extensiei de la Bălți funcționează 4 specializări pentru studii de licență (Economia comerţului, turismului şi serviciilor, Fizică tehnologică, Chimie medicală și Inginerie geologică) și 3 specializări pentru studii de master (Management în turism, Fizică aplicată în tehnologiile informaţiei şi comunicaţii și Drept european).

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

Încep Zilele Universității „Alexandru Ioan Cuza” din...

octombrie 23, 2024

Drum aflat la mila Domnului. Dinspre Iași...

octombrie 23, 2024

MAE: Atenționare de călătorie pentru Ungaria. Circulația...

octombrie 23, 2024

Camera Deputaților a adoptat, ca for decizional,...