Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Un bărbat de 53 de ani a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare. Fiul unui om de afaceri ar fi vinovatul

Un bărbat de 53 de ani a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare. Fiul unui om de afaceri ar fi vinovatul. Bărbatul de 53 de ani a murit în urma unui tragic accident de vânătoare în comuna Popești, județul Iași. Incidentul a avut loc în seara zilei de 11 octombrie, în jurul orei 20:50. Poliția a fost alertată printr-un apel la 112, iar echipajele s-au deplasat imediat la locul incidentului.

Conform primelor cercetări, bărbatul a fost împușcat accidental de un coleg de vânătoare, în vârstă de 45 de ani. Aceștia participau la o partidă de vânătoare legal autorizată, având permisiunea necesară pentru această activitate. Incidentul a avut loc în cadrul unei partide de vânătoare colective, care viza specia vulpe.

citește și: Un nou complex de vânătoare cu cerbi și mistreți care vor popula țarcul de la Pătrăuți

Ambii participanți dețineau legal armele și munițiile letale de vânătoare, fiind membri vânători cu drepturi depline. Tragedia s-a petrecut în condiții aparent normale, dar împușcătura accidentală a dus la decesul bărbatului de 53 de ani, chiar la locul incidentului. Din primele informații obținute de către jurnaliștii Ziarul de Iași, se pare că persoana care a murit ar fi rudă cu cel care a tras cu pușca. Acesta ar fi fost împușcat în piept, de la mică distanță, de către Valentin Terciu, fiul omului de afaceri Vasile Terciu.

În prezent, polițiștii din Iași desfășoară o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Autoritățile vor analiza în detaliu toate probele, pentru a determina cum s-a ajuns la acest incident tragic. Această tragedie readuce în atenție pericolele asociate vânătorii și nevoia respectării stricte a regulilor de siguranță.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...