Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava: Licitația pentru lotul 1 al Autostrăzii Suceava-Pașcani a fost deblocată

Licitația pentru lotul 1 al Autostrăzii Suceava-Pașcani a fost deblocată. Pe 14 octombrie, licitația pentru Lotul 1 din sectorul Suceava-Pașcani al autostrăzii A7 a fost deblocată. Aceasta înseamnă că procedurile pot continua, fără a mai fi suspendate.

Decizia de deblocare a fost comunicată de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC). În aceeași zi, CNSC a trimis o adresă Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și firmei contestatoare.

Pe 27 septembrie, CNSC a suspendat licitația până la soluționarea contestației. Decizia referitoare la contestație a fost luată pe 4 octombrie și comunicată pe 7 octombrie.

Citește și: Video: Accident grav, cu șapte victime, în zona CUG

Suspendarea licitației pentru Lotul 1 a coincis cu organizarea licitației pentru Lotul 2 al sectorului Suceava-Pașcani. În cazul Lotului 2, CNSC a dispus, de asemenea, suspendarea pe durata soluționării unei alte contestații.

La zece zile de la pronunțarea deciziei CNSC, suspendarea pentru Lotul 1 a fost ridicată. Firma italiană a solicitat un termen de 90 de zile pentru remedieri, dar CNSC a considerat că termenul nu este justificat.

Consiliul a stabilit că modificările aduse documentației nu necesitau un termen mai lung decât cel inițial pentru elaborarea ofertelor. Astfel, a decis un termen suplimentar de 30 de zile, având în vedere clarificarea nr. 1.

De asemenea, termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit cu 16 zile de la transmiterea clarificărilor. În acest context, CNSC a decis că perioada necesară pentru depunerea ofertelor ar trebui să fie de cel puțin 25 de zile.

Dacă nu apar alte probleme, data limită pentru depunerea ofertelor pentru Lotul 1 este 4 noiembrie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...