Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Wizz Air suspendă zborurile către și dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie

Wizz Air a anunțat marți că va suspenda toate zborurile spre și dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie 2025, din cauza situației actuale din regiune.

Decizia de suspendare temporară a zborurilor a fost luată în urma circumstanțelor extraordinare din zonă, care sunt în afara controlului companiei aeriene. Wizz Air a transmis că regretă neplăcerile cauzate pasagerilor și că va oferi opțiuni de rambursare completă sau reprogramare pentru zborurile afectate.

Pasagerii afectați au posibilitatea de a primi rambursarea integrală fie în credite WIZZ, fie în metoda originală de plată. De asemenea, aceștia pot opta pentru reprogramarea gratuită a zborului, conform comunicatului oficial.

Citește și: Video: Accident grav, cu șapte victime, în zona CUG

Wizz Air suspendă zborurile către și dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie

Compania a precizat că cei care și-au făcut rezervările prin agenții de turism online sau alte terțe părți trebuie să contacteze aceste entități pentru rambursare sau reprogramare.

Măsura vine în contextul instabilității din regiune, ceea ce a determinat Wizz Air să prioritizeze siguranța pasagerilor și echipajului său. Suspendarea va rămâne în vigoare până la mijlocul lunii ianuarie 2025. Iar compania va monitoriza îndeaproape situația pentru a lua eventuale măsuri ulterioare.

Pasagerii sunt sfătuiți să consulte site-ul oficial al Wizz Air. Toate acestea pentru informații suplimentare și actualizări în timp real privind situația zborurilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

Încep Zilele Universității „Alexandru Ioan Cuza” din...

octombrie 23, 2024

Drum aflat la mila Domnului. Dinspre Iași...

octombrie 23, 2024

MAE: Atenționare de călătorie pentru Ungaria. Circulația...