Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Mugur Cozmanciuc a ajuns să candideze pentru un post de deputat în Teleorman

Fostul președinte al PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, își păstrează șansele pentru un loc în Camera Deputaților. De data aceasta, el va candida în Teleorman. Cozmanciuc a avut un conflict deschis cu liderii organizației PNL din Roman, ceea ce a dus la această schimbare.

Deputatul a fost trimis în judecată de DNA, dar a câștigat procesul. Totuși, acesta s-a retras din funcția de președinte de filială. Chiar și după victoria sa în instanță, Cozmanciuc a fost marginalizat de conducerea organizației.

Citește și A.D.I.S. Iași: Anunț de angajare Specialist în domeniul calității

Au existat zvonuri că va candida din partea PSD Neamț. De asemenea, s-a speculat că nu va prinde niciun loc pe listele de candidați. Însă, niciunul dintre aceste scenarii nu s-a îndeplinit. Cozmanciuc a fost trimis să candideze în Teleorman, alături de fostul conservator Daniel Constantin.

Cozmanciuc și-a început cariera politică la PNL Iași, făcând parte din echipa lui Relu Fenechiu. În perioada petrecută la Iași, el a ocupat funcția de consilier județean. După arestarea lui Fenechiu, Mugur Cozmanciuc s-a mutat în județul Neamț.

Candidatura sa în Teleorman reprezintă o nouă etapă în cariera sa politică. Rămâne de văzut cum va fi primit de alegătorii din această zonă.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Lucrările de consolidare la Depozitul de Deșeuri...

octombrie 23, 2024

Amendat că a alungat copiii. În cartierul...

octombrie 23, 2024

NU exportului! Din cele 10.500 de firme...

octombrie 23, 2024

Statul român învins de nu pacient. Un...