Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Cățelușa Diva, noua vedetă a Grupării de Jandarmi Mobile

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău are un nou membru special în echipă. Cățelușa Diva, o femelă ciobănesc german de doar 4 luni și jumătate, a fost repartizată recent unității. Diva este specializată în patrulare și intervenție, și urmează să se antreneze pentru a deveni un câine de serviciu de încredere.

Primul partener al Divei este sergentul major Brașoveanu Gabriel, care urmează împreună cu ea cursul de inițiere predresaj la Centrul Chinologic Sibiu. Acest curs este esențial pentru a evalua aptitudinile Divei și compatibilitatea dintre cei doi, formând o echipă solidă pentru viitor.

Sergentul major Brașoveanu Gabriel face parte din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău de doi ani. De asemenea, de aproximativ 9 luni, el face parte din grupa de conductori câini de serviciu. Pasiunea lui pentru câini este evidentă, deoarece acasă are trei câini: un ciobănesc german, un ciobănesc belgian malinois și un cane corso, pe care îi antrenează în timpul liber.

Citește și: Restricții de circulație în comuna Cristești

Pentru Gabriel, Diva nu este doar un câine de serviciu, ci un partener important. Iar relația lor este esențială pentru succesul viitoarei cariere a Divei. În următoarele luni, cei doi vor participa la mai multe cursuri de pregătire și perfecționare la Sibiu. Toate acestea pentru a consolida legătura lor în fiecare zi.

Diva și Gabriel vor petrece majoritatea timpului împreună, iar legătura puternică formată acum va fi esențială pentru viitoarele lor misiuni în cadrul Jandarmeriei. Diva promite să devină un câine de serviciu exemplar, iar pregătirea ei va continua sub atenta supraveghere a partenerului său.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Lucrările de consolidare la Depozitul de Deșeuri...

octombrie 23, 2024

Amendat că a alungat copiii. În cartierul...

octombrie 23, 2024

NU exportului! Din cele 10.500 de firme...

octombrie 23, 2024

Statul român învins de nu pacient. Un...