Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Modificări pentru magazinul Jumbo din Iași: acces nou și schimbări structurale

Modificări pentru magazinul Jumbo din Iași: acces nou și schimbări structurale. Primăria Iași a emis o nouă autorizație de construcție pentru magazinul Jumbo, care permite mai multe modificări ale spațiului comercial. Printre principalele schimbări se numără reglementarea unui nou acces, atât pietonal, cât și rutier, din strada din spatele magazinului. Accesul este posibil datorită dreptului de servitute pe un drum care aparține firmei Evergent. În prezent, firma pregătește lansarea lucrărilor pentru complexul Everland, situat în apropiere.

Alte modificări propuse la magazinul Jumbo includ renunțarea la mezanin. Astfel, reducând suprafața cu 540 mp, ceea ce va crea un spațiu cu parter înalt. De asemenea, anumite uși din culoarele de evacuare vor fi transformate din uși duble în uși simple, fără a afecta dimensiunile căilor de evacuare.

Citește și Târgul „Gusturile toamnei”, cu delicii culinare şi activități variate, în weekend la Palas

Echiparea grupurilor sanitare

Alte schimbări vizate sunt echiparea grupurilor sanitare din zona vestiarelor și crearea unui acces către grupurile sanitare din bucătărie, care în prezent sunt separate printr-un paravan. Liftul din depozit va fi relocat pentru un acces mai ușor, iar camerele de curățenie și servere vor face rocadă.

Magazinul va beneficia și de suplimentarea grupurilor sanitare în zona intrării. Totodată, se va renunța la tavanul fals din zona recepției, iar cele două rezervoare pentru incendii vor fi înlocuite cu unul de mare capacitate. Modificări suplimentare vor fi aduse și culoarelor din interiorul magazinului.

Magazinul Jumbo are o amprentă la sol de aproape 21.000 mp și o suprafață utilă de peste 23.000 mp, fiind deservit de o parcare cu aproape 400 de locuri. Modificările nu vor afecta indicatorii urbanistici ai proiectului. Magazinul a obținut autorizația inițială fără un Plan Urbanistic Zonal (PUZ), procesul de autorizare derulându-se între ianuarie 2021 și septembrie 2022. Sursa: apix.ro

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...