Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Mereu alături de voi, dragi bârnoveni!

Astăzi, 18 octombrie 2024 am supus discuției în cadrul Ședinței de Consiliu Local, cu propunere pentru adoptare, Proiectul de hotărâre nr. 128 privind aprobarea procedurii de acordare a anulării accesoriilor pentru obligațiile bugetare principale restante la 31 AUGUST 2024 datorate bugetului local. Astfel, mă bucur să vă pot informa că începând de luni 21 octombrie a.c., bârnovenii care doresc să beneficieze de amnistia fiscală conform legii, sunt așteptați la sediul Primăriei pentru a începe procedurile, în zilele de program cu publicul: LUNI, MARȚI: 08³⁰-15³⁰ și JOI: 08³⁰-17³⁰.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 107 privind gestionarea creanțelor bugetare și a Ordonanței de urgență Nr. 112 privind modificarea și completarea unor acte normative, am decis să aplic aceste măsuri și să vin în ajutorul dumneavoastră și în același timp să aduc mai mult echilibru financiar pentru bugetul local.

💡 Ce trebuie să știți:

Această ordonanță este opțională, nu suntem obligați să o implementăm, dar o fac pentru binele dumneavoastră și pentru binele comunității.

Amnistierea este valabilă până pe data de 25 Noiembrie 2024.

📌 Ce înseamnă amnistiere fiscală:

Reducere de 50% pentru restanțele la impozite pentru autoturisme, clădiri și terenuri, sub 5000 lei.

Scutire de 25% pentru restanțele ce depășesc 5000 lei.

În ambele cazuri, penalitățile de întârziere vor fi anulate complet!

Vă încurajez să profitați de această ocazie și să vă achitați datoriile la bugetul local, pentru că astfel contribuim cu toții la dezvoltarea comunei noastre.

Pentru lămuriri suplimentare, vă aștept în biroul meu din Primărie, de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:00. Vă stau la dispoziție pentru a discuta și a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt alături de voi, ca întotdeauna, și mă asigur că facem tot ce este mai bine pentru binele nostru comun.

𝐂𝐮 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭,

𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐁𝐀𝐋𝐀𝐍

𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐁𝐀̂𝐑𝐍𝐎𝐕𝐀

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...