Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

VIDEO. Poli Iași s-a impus cu puțin noroc și multe emoții în fața celor de la Unirea Slobozia (1-0)

VIDEO. Poli Iași s-a impus cu puțin noroc și multe emoții în fața celor de la Unirea Slobozia (1-0).

Poli Iași a obținut a treia victorie consecutivă fără să primească gol pe stadionul din Copou, învingând cu scorul de 1-0 (1-0) pe Unirea Slobozia, echipa aflată în coada clasamentului.

Suporterii moldoveni încep să viseze la posibilitatea de a ajunge în play-off. Cu toate acestea, ieșenii au avut parte de emoții, întrucât oaspeții din județul Ialomița au avut un gol anulat și au ratat un penalty în ultimele minute ale meciului.

În minutul 24, Andrei Gheorghiță a deschis scorul pentru Iași cu o lovitură de cap după un corner bine executat de Alin Roman. La doar trei minute distanță, Gheorghiță a ratat ocazia de a marca dintr-o poziție bună, trimitând mingea mult peste poartă de la 20 de metri distanță.

În repriza a doua, extrema Iașiului a reușit să înscrie din pasa lui Kamberi, însă golul a fost anulat după intervenția VAR-ului.

Un gol anulat de VAR și un penalty ratat pentru Slobozia

În minutul doi al prelungirilor, Filip Ilie a marcat un gol cu capul din centrarea lui Toma, dar acesta a fost anulat după ce VAR a fost consultat. În minutul 15 al prelungirilor, în ultima fază a meciului, arbitrul Radu Petrescu a acordat un penalty pentru Slobozia, după ce Todoroski a făcut henț, chiar în fața celor aproape 4000 de spectatori.

Căpitanul Constantin Toma a șutat în stânga lui Jesus Fernandez, portarul din Iași a ghicit colțul și a devenit eroul meciului, salvând toate punctele pentru echipa sa.

Citește și De miercuri începe FILIT 2024. 140 de evenimente în cinci zile

Cu cele 17 puncte acumulate, Poli Iași a ajuns pe locul 9 în clasament, la doar două puncte distanță de play-off, în timp ce Slobozia stă pe ultima poziție, cu numai 12 puncte.

În etapa următoare, Iașiul va juca în deplasare la Ploiești, în timp ce Unirea va avea un meci în deplasare la Galați.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...