Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Becali afirmă că PSD vrea să-l sprijine pe Simion în alegerile prezidențiale

Becali afirmă că PSD vrea să-l sprijine pe Simion în alegerile prezidențiale. Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a lansat o discuție neașteptată, susținând că Viorel Hrebenciuc i-a cerut să-l ajute pe George Simion. Conform declarațiilor lui Becali, Hrebenciuc, fost deputat PSD, i-ar fi cerut să sprijine ca liderul AUR să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Becali a făcut aceste dezvăluiri în cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea TV. „Eu am vorbit și cu Hrebenciuc. Și mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi». Am zis bine, hai să îl băgăm”, a declarat Becali, susținând că această discuție a avut loc în urmă cu aproximativ o lună și jumătate.

Vezi și: Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional de Urgență Iași.

Declarațiile lui Becali au declanșat reacții politice rapide. Mai mulți lideri liberali au acuzat PSD de o posibilă colaborare cu AUR, un partid considerat a fi apropiat de interesele Rusiei.

Pe de altă parte, PSD a respins ferm acuzațiile făcute de Gigi Becali. Marcel Ciolacu, liderul partidului, a declarat că Viorel Hrebenciuc nu are nicio implicare în strategia politică actuală a PSD. El a subliniat că Hrebenciuc ar fi mai apropiat de Mircea Geoană și nu de liderii PSD din prezent.

Dezvăluirile lui Becali au agitat scena politică, fiind văzute ca un „eveniment neprevăzut” cu potențial de a influența campania electorală.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!