Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din Sinești

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din Sinești. Un „crater” imens a apărut pe o bandă de circulație a drumului județean 207A din comuna Sinești. Această rută a fost recent modernizată, însă infiltrațiile de apă au provocat deteriorări rapide. Acum, circulația se desfășoară pe o singură bandă, iar șoferii sunt îngrijorați că întreg drumul ar putea ceda.

Problemele au început să apară în aprilie 2023, după ninsorile de primăvară. De la acea vreme, fiecare ploaie a agravat situația. În urmă cu câteva zile, o bandă a cedat complet, lăsând în urmă un crater de aproximativ un metru adâncime în unele locuri.

Vezi și: A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii acute.

În urma acestor incidente, Direcția Județeană de Drumuri a anunțat că va stabiliza versantul, dar reparațiile complete nu se pot efectua imediat. Aceasta a explicat că este necesar un proiect, o soluție tehnică și un buget pentru reparații.

Directorul DJADP Iași a afirmat că s-a depus o solicitare la Compania Națională de Investiții. Acest lucru ar permite intervenții de urgență pentru a asigura siguranța pe timpul iernii. Stabilizarea versantului va necesita aproximativ 350.000 de lei. Acum patru ani, modernizarea drumului a costat 8 milioane de lei.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...