Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Avem gaz metan în cartierul Gâștești

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul Marius Pintilie a făcut anunțuri importante privind racordarea la rețeaua de gaz metan din Cartierul Gâștești, care a fost preluată de Delgaz Grid și este acum funcțională. În cadrul conferinței de presă, el a explicat că există două situații pentru pășcănenii din cartier. Toate acestea în ceea ce privește branșarea la această rețea.

Pentru cei care au realizat branșamentele înainte de punerea în funcțiune a rețelei, și care au fost deja acceptate de Delgaz Grid, nu este necesară obținerea vreunui document de la Primărie. Aceasta vizează un număr de 93 de persoane care sunt deja pe lista de expertizare.

Vezi și: Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional de Urgență Iași.

În schimb, pășcănenii care nu au efectuat racordurile până în prezent trebuie să se prezinte la Primărie pentru a primi informații despre pașii necesari și documentele necesare pentru a se putea branșa la rețeaua de gaze. Primarul a subliniat că toți cetățenii care au întrebări legate de această procedură sunt bineveniți la ghișeul unic al Primăriei. Aici pot obține lămuriri. De asemenea, el și colegii săi din Compartimentul de Investiții sunt disponibili pentru a răspunde la orice nelămuriri.

Marius Pintilie a asigurat cetățenii că Primăria este pregătită să îi ajute în procesul de racordare la gazul de la Gâștești. Toate acestea, pentru a se asigura că toți au informațiile necesare pentru a beneficia de această utilitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...