Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca. Începând de luni, 28 octombrie, trenul de pasageri Chișinău-Iași va circula până la stația Holboca. Această modificare va fi valabilă până pe 15 noiembrie.

Astfel, trenul nu va mai ajunge la Socola, așa cum era traseul obișnuit. Schimbarea este cauzată de lucrările de reparație a tronsonului de cale ferată.

Tronsonul dintre stația Socola (Iași) și cea din Holboca are o lungime de 7 kilometri. Întreprinderea „Calea Ferată din Moldova” a anunțat aceste modificări.

Pentru a asigura confortul călătorilor, transferul pasagerilor se va face cu autobuze. Autobuzele vor circula pe ruta Holboca – Iași, tur-retur.

Aceste lucrări de întreținere sunt necesare pentru a îmbunătăți condițiile de transport feroviar în zonă. Autoritățile încurajează pasagerii să își planifice călătoriile din timp.

Citește și: Avem gaz metan în cartierul Gâștești

Informațiile suplimentare legate de programul trenurilor pot fi găsite pe site-ul oficial al căilor ferate. Călătorii sunt sfătuiți să verifice orarul actualizat înainte de a pleca la drum.

Modificarea rutei se aliniază cu eforturile de modernizare a infrastructurii feroviare din regiune. Aceste reparații sunt parte a unui program mai amplu de îmbunătățire a transportului feroviar în Moldova.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...