Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale. Conducerea RA Aeroportul Iași a anunțat că, pe 20 și 21 noiembrie, va organiza o licitație pentru închirierea a 14 spații comerciale. Acestea sunt situate în noul terminal T4. Aceste spații au dimensiuni variate. De asemenea au suprafețe cuprinse între 7,54 mp (cel mai mic spațiu) și 199,74 mp (cel mai mare spațiu). Garanțiile pentru participarea la licitație variază de asemenea, între 1151 euro și 26767 euro.

Ofertanții pot depune documentele necesare până pe 11 noiembrie, la ora 12.00. Licitația se va desfășura la sediul regiei, iar detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul oficial al Aeroportului Internațional Iași.

Citește și: Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale

De asemenea, este important de menționat că, recent, au fost închiriate mai multe spații comerciale în acest terminal, ceea ce subliniază interesul crescut pentru oportunitățile de afaceri din cadrul aeroportului​. Valorile ofertate au ajuns și la 300 de euro/metru pătrat. Astfel că, un spațiu de 120 mp, închiriat prin licitație de unul dintre competitorii participanți, va aduce venituri lunare de 36.000 de euro aeroportului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...