Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Biblioteca TUIASI va funcționa după un nou regulament: va fi inclusă în circuitul turistic

Biblioteca TUIASI va funcționa după un nou regulament: va fi inclusă în circuitul turistic.

Senatul TUIASI a aprobat vineri noul Regulament de funcționare a Bibliotecii Universității. La propunerea Rectorului TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, Biblioteca Universității va fi inclusă, astfel, în circuitul turistic, deschizându-se astfel miilor de turiști care și-au exprimat dorința și interesul de a o vizita până acum. Programările pentru vizitare vor putea fi făcute începând cu luna decembrie a anului în curs.

Accesul în bibliotecă este gratuit pentru preșcolari, angajați ai TUIASI (cadre didactice, personal administrativ), studenți ai TUIASI, precum și rudele apropiate ale acestora. De asemenea, accesul este gratuit pentru participanții la evenimentele organizate de Politehnica ieșeană.

Elevii, studenții altor universități și pensionarii vor achita o taxă de 5 lei, iar adulții vor plăti de 10 lei. Grupurile turistice care efectuează tururi ghidate vor plăti o taxă de 15 lei de persoană.

Citește și Două medalii de aur și un premiu special pentru cercetătorii TUIASI la salonul de invenții organizat în Croația

Astfel, pentru vizitarea Bibliotecii Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași nu mai este necesară, cum a fost până în prezent, o cerere adresată Rectorului, ci se va completa un formular online și se va achita online taxa aferentă categoriei în care se încadrează vizitatorii. Programul de vizitare va fi, pentru început, de luni până vineri, între orele 11.00 si 15.00.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....