Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

ApaVital M extinde accesul la apă în Făleștii Noi, Republica Moldova

ApaVital M S.A. a făcut un pas important în Republica Moldova. Reprezentanții companiei au semnat primul contract de delegare a gestionării serviciilor de alimentare cu apă și canalizare în comuna Făleștii Noi.

La ceremonia semnării contractului au participat personalități de marcă. Printre aceștia se numără Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, Andrei Cazacu, administratorul public al județului Iași, și alți reprezentanți locali.

Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, a subliniat importanța acestui proiect ambițios. „Astăzi, putem vorbi despre un pod al apei, care ne unește din nou, aducând mai multă siguranță în casele cetățenilor. Proiectul acesta nu este doar despre conducte și rezervoare, ci în primul rând despre oameni. Este despre oamenii din Iași și Republica Moldova, care împărtășesc o istorie și o cultură comună și care acum își dau mâna pentru a construi un viitor mai bun împreună.”

Află despre: Doar trei contracte pentru ApaVital.

În baza acestui contract, ApaVital M va începe furnizarea apei către aproximativ 600 de utilizatori. Vor fi inclusiv abonați casnici și agenți economici, după obținerea tuturor avizelor necesare. De asemenea, compania va asigura întreținerea și exploatarea rețelei de apă din comuna Făleștii Noi, care se întinde pe o lungime de aproximativ 12 km. Este un pas semnificativ în dezvoltarea infrastructurii de apă din această regiune a Republicii Moldova.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...