Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

În sfârșit, Școala din Potângeni intră în reabilitare

După zeci de ani de degradare, în sfârșit Școala Primară din Potângeni a intrat în reabilitare. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Movileni, Dan Hodoroabă.  

“Am demarat lucrările de modernizare la școala din Potângeni. Cu toții ne-am fi dorit ca ea să fie gata la începutul anului școlar. Dar procedurile au fost anevoioase și au durat aproape un an. Reabilitarea si modernizarea sunt finanțate de Ministerul Dezvoltării”, a spus Dan Hodoroabă.

Poate ești interesat de: Bani pentru 10 km de drumuri la Movileni.

 Școala va fi gata anul viitor și în ea vor învăța 70-80 de copii. Valoarea lucrărilor de reabilitare precum și dotarea cu mobilier și echipamente se ridică la 1342230 lei.

“Va fi o clădire modernă, cu tot ce are nevoie o școală la început de secol XXI. Trebuie să creăm copiilor condiții optime de studiu. Și orice efort, orice investiție se merită când este vorba de ei. Șansa lor în viață este strâns legată de baza materială a școlii, de calitatea actului didactic, de atenția pe care le-o acordăm”, a adăugat Dan Hodoroabă.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...