Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Angajări la Primăria Pașcani

Primăria municipiului Pașcani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două funcții publice de execuție. Probele vor fi susținute în data de 7 noiembrie 2023.

Două posturi vacante în cadrul Serviciului Administrație Publică sunt disponibile pentru ocupare. Anunțul a fost publicat pe pagina de internet a administrației locale.

Concursul va consta în trei etape:

  • Selecția dosarelor de înscriere, finalizată în maxim 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.
  • Proba scrisă, care se va desfășura pe 7 noiembrie 2023, la ora 10, la sediul Primăriei Municipiului Pașcani.
  • Interviul, programat în maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul Primăriei municipiului Pașcani.

Vezi un alt anunț: Se fac angajări la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Funcțiile publice vacante sunt:

  1. Inspector, clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul Serviciului Administrație Publică – Compartimentului Consiliere, Informare și Relații cu Societatea Civilă. Durata normală a timpului de lucru: 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.
  2. Consilier, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Serviciului Administrație Publică. Durata normală a timpului de lucru: 8 ore/zi, respectiv 40 ore/săptămână.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul instituției în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe site-ul instituției www.primariapascani.ro – Organizarea – Carieră – Anunțuri Concursuri. Perioada de depunere a dosarelor este între 29 septembrie 2023 și 18 octombrie 2023, ora 15:30.

Anunțul oficial al primăriei il vezi aici!

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...
Primăria Iași

octombrie 21, 2024

Institutul de Oncologie Iași recrutează asistenți medicali,...