Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Prefectură

A început anul universitar

Prezent la deschiderea anului universitar la Universitatea Tehnicî ”Gh. Asachi” Iași, prefectul județului, Bogdan Cojocaru, le-a urat tuturor success în activitatea didactică.

„𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐚̆ ”𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐀𝐬𝐚𝐜𝐡𝐢” 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 este un model de adaptare la realitățile prin care a trecut țara noastră în ultimele trei decenii. A știut să motiveze tinerii în anii 90 când industria românească se afla într-o situație dramatică. A găsit calea potrivită pentru a oferi României oamenii de care avea nevoie în fiecare moment al istoriei.

Iar faptul că #tinerii de la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi ajung 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐩 este confirmat de angajatori din toată lumea. Nu este un secret că mulți dintre actualii studenți au fost deja contactați în vederea unui loc de muncă, iar nevoia de specialiști din domeniul tehnic este încă foarte ridicată.

Citește și: Succes tuturor studenților!

Din păcate, încă foarte mulți absolvenți de studii superioare pleacă din țară. Noi, cei care facem parte din administrația publică, din clasa politică, suntem obligați să luăm acele măsuri care să facă din 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐨 𝐭̦𝐚𝐫𝐚̆ 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢. Avem nevoie de forță de muncă înalt calificată pentru a implementa proiectele și investițiile care se fac în această perioadă.

𝐒𝐮𝐧𝐭 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆. Dacă ne referim la regiunea Moldovei, avem în derulare proiecte majore precum 𝐀𝟕 𝐬̦𝐢 𝐀𝟖, 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆. Avem lucrări în rețelele de alimentare cu apă și canalizare, în drumuri locale, în școli, unități sanitare. Toate aceste investiții vor deschide calea pentru noi oportunități în regiunea Moldovei pentru toți absolvenții universităților ieșene.

𝐌𝐮𝐥𝐭 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐢̂𝐧 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐚𝐧 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚𝐫!”

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

august 6, 2024

Avertizare de călătorie pentru românii care se...

martie 12, 2024

Ziua Gărzii Naţionale de Mediu. Garda Naţională...

martie 11, 2024

Tu ești pregătit? Noi suntem pregătiți să...

februarie 29, 2024

Legea pensiilor are și norme de aplicare....