Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

JUMBO Iași își deschide porțile și oferă oportunități de angajare

Una dintre cele mai mari lanțuri de retail se extinde în Iași, oferind locuri de muncă și perspective de creștere profesională.

În curând, orașul Iași va fi gazda unui eveniment major în domeniul retail-ului. JUMBO, unul dintre liderii în comerțul cu produse pentru casă și grădină, deschide oficial ușile primului său magazin din Iași.

JUMBO, un brand cunoscut pentru varietatea sa impresionantă de produse de calitate, reprezintă o adiție importantă la peisajul comercial al orașului. Cu o experiență de peste două decenii, JUMBO aduce o ofertă unică și inovatoare pentru locuitorii din Iași.

JUMBO caută candidați potriviți pentru mai multe poziții cheie, inclusiv Operator Frontdesk, Casier și Lucrător Comercial. Candidații ideali sunt cei care excelează în onestitate, amabilitate și serviabilitate, având o prezență impecabilă. Un spirit ager de observație și respectarea riguroasă a procedurilor stabilite de companie sunt considerate calități esențiale.

Citește și: E oficial, JUMBO deschide luna aceasta magazinul din Iași.

Echipa JUMBO oferă:

  • Un pachet salarial competitiv
  • Tichete de masă de 30 lei pe zi lucrătoare
  • Bonusuri lunare de prezență
  • Bonusuri anuale de performanță

De asemenea, angajații beneficiază de vouchere JUMBO de Paște și Crăciun, un contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un program de muncă de 8 ore/zi. Perspectivele de dezvoltare profesională sunt excelente, datorită creșterii rapide a companiei, oferind oportunități semnificative de avansare în carieră. Angajații vor lucra într-un mediu modern și plăcut, potrivit cu standardele de calitate ale brandului JUMBO.

Pentru cei dornici să facă parte din familia JUMBO și să contribuie la succesul acestui nou capitol, aplicarea poate fi făcută pe eJobs.

Descoperă oportunitățile și bucură-te de o carieră de succes la JUMBO Iași!

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...
Primăria Iași

octombrie 21, 2024

Institutul de Oncologie Iași recrutează asistenți medicali,...