Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Mediu

Pășcănenii nu sunt interesați de programul ”Rabla Local”. Doar 20 de persoane au depus dosarul

Pășcănenii nu sunt interesați de programul ”Rabla Local”. Doar 20 de persoane au depus dosarul. Din acest motiv a fost lansat un nou apel al administrației publice locale. Cetățenii care au aplicat pentru programul “Rabla Local” sunt invitați la administrația locală să definitiveze dosarele.

Aceștia sunt așteptați la sediul Primăriei până pe data de 10 noiembrie. Ei trebuie să depună documentele necesare, astfel încât să treacă în etapa a doua a programului.

citește și: Compensații lunare pentru prosumatori

Până în prezent, doar 120 de cereri au primit aviz favorabil din partea Administrația Fondului de Mediu. Dintre acestea, doar 20 dintre beneficiarii de mașini ce pot fi casate, și-au completat documentele.

“Aș vrea să reamintesc că până pe data de 10 noiembrie 2023, locuitorii municipiului care s-au înscris în programul “Rabla Local”, sunt așteptați la Primărie să depună documentele pentru etapa întâi.

Astăzi am verificat, și din cele 120 de persoane care s-au înscris pe platforma deschisă de Administrația Fondului pentru Mediu, doar 20 au adus dosarele la Primărie.

Îi rog pe toți care s-au înscris și au în intenție să caseze un autovehicul care îndeplinește condițiile de casare, să vină să depună restul de documente la Primăria Pașcani. Altfel nu vor trece în etapa a doua”, a declarat Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Primăriei Pașcani.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.